Arnhems Fonds Achterstandswijken

Onze Huisartsen

Onze Huisartsen;

'één voor goede zorg in Arnhem en omgeving'

Onze Huisartsen (OH) is een faciliterende en ondersteunende organisatie van, voor en door aangesloten huisartsen in de regio Arnhem. Zie de website: www.onzehuisartsen.nl

Onze Huisartsen maakt toegankelijke en goede huisartsgeneeskundige zorg mogelijk voor patiënten in de regio, waarbij de organisatie onder andere het centrale gezicht en aanspreekpunt voor de eerstelijnszorg is. Onze Huisartsen ondersteunt en versterkt de positie van de huisarts. Daardoor blijft het beroep van huisarts altijd uitvoerbaar, aantrekkelijk, actueel en toekomstbestendig. Bovendien blijft de huisartspraktijk herkenbaar en toegankelijk voor de patiënt en overige stakeholders.

Samenwerking OH en AFA

Arnhems Fonds Achterstandswijken en Onze Huisartsen hebben dezelfde regio en werken op het gebied van gemeenschappelijke thema’s, projecten en scholingen & trainingen samen. Er is regelmatig overleg waarin we relevante onderwerpen met elkaar afstemmen en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Georganiseerde trainingen en scholingen in samenwerking met OH

AFA en OH organiseren, op het gebied van achterstandsproblematiek, gezamenlijk scholingen voor huisartsen, POH en doktersassistenten. Deze trainingen en scholingen worden kosteloos aangeboden.

Momenteel staan de volgende trainingen op de planning:

Kennisplatform

Wilt u meer informatie over de thema’s waar AFA zich mee bezig houdt? Ga naar het kennisplatform op deze pagina treft u allerlei informatie aan omtrent het Coronavirus (COVID-19), handige websites en vertaalde zelfzorgfolders voor patiënten. 

Nieuws